Budynek gastronomiczno-noclegowy NG6

Piwnica 58,59 m2 :

1. Korytarz - 5,14 m2
2. Wentylatornia -18,36 m2
3. Pom. gospodarcze - 16,85 m2
4. Pom. gospodarcze - 18,24m2

Parter 633,51 m2 :

1. Hall wejściowy -12,98 m2
2. Szatnia - 9,97 m2
3. Szatnia - 9,97 m2
4. Sala wielofunkcyjna -393,99 m2
5. Korytarz -27,02 m2
6. Wiatrołap - 4,32 m2
7. Biuro - 7,24 m2
8. WC dla niepełnosprawnych -3,49 m2
9. Przedsionek - 4,70 m2
10. WC Damskie - 10,30 m2
11. Przedsionek - 3,86 m2
12. WC Męskie 6,24 m2
13. Korytarz - 23,56 m2
14. Rozdzielnia kelnerska - 4,52 m2
15. Zmywalnia naczyń kuch. -7,02 m2
16. Pomieszczenie na odpadki - 2,06 m2
17. Kuchnia - 36,82 m2
18. Obróbka warzyw i jaj - 6,58 m2
19. Magazyn - 4,70 m2
20. Magazyn - 4,70 m2
21. Magazyn urządzeń chłod. -5,07 m2
22. Magazyn - 5,04 m2
23. Magazyn - 5,73 m2
24. Pokój soc. dla obsługi kuchni - 8,67 m2
25. WC + natrysk 3,84 m2
26. Kotłownia - 18,12 m2

Poddasze 377,33 m2 :

1. Klatka schodowa - 6,46 m2
2. Antresola - 213,85 m2
3. Pokój 1-osobowy - 10,61 m2
4. Łazienka - 2,93 m2
5. Pokój 3-osobowy - 16,47 m2
6. Łazienka - 3,42 m2
7. Korytarz - 20,30 m2
8. Pokój 1-osobowy - 10,74 m2
9. Łazienka - 2,93 m2
10. Pokój 2-osobowy - 16,48 m2
11. Łazienka - 3,31 m2
12. Pokój 3-osobowy - 19,94 m2
13. Łazienka - 2,80 m2
14. Pokój 3-osobowy - 18,8 m2
15. Łazienka - 2,80 m2
16. Pokój 2-osobowy - 17,70 m2
17. Łazienka - 4,79 m2



Projekt budynku gastronomiczno-noclegowego NG6. Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony.

Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 14 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: Nad parterem : Część jednokondygnacyjna - płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do konstrukcji drewnianej za pomocą wieszaków stalowych. Cześć dwukondygnacyjna i antresola - żelbetowy, Nad piętrem: Część dwukondygnacyjna i antresola - Płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do spodu krokwii / jętki za pomocą wieszaków stalowych.
Kąt nachylenia dachu: 40°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa
Wentylacja mechaniczna: nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła w Restauracji, nawiewno - wywiewna w kuchni z zapleczem, grawitacyjna w łazienkach przy pokojach na piętrze.
Program użytkowy piwnicy: wentylatornia, 2 pom. gospodarcze.
Program użytkowy parteru: sala wielofunkcyjna, 2 ,szatnie, zaplecze sanitarne damskie i męskie, kuchnia z zapleczem gastronomicznym i socjalnym, biuro, kotłownia, 5pom.magazynowych.
Program użytkowy poddasza: trzy pokoje trzyosobowe z łazienkami, dwa pokoje dwuosobowe z łazienkami, dwa pokoje jednoosobowe z łazienkami, antresola.

Powierzchnia zabudowy: 714.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1069.43 m²
Kubatura: 6938.90 m³
Szerokość działki: 33.70 m
Ilość kondygnacji: 3
Liczba pomieszczeń: 49
Kąt nachylenia dachu: 40°
Ilość pokoi: 7
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 10,89 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Wskaźnik energii pierwotnej: 66,46 kWh/(m²·rok)

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych

Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem projektu lub uzyskaniem szczegółowych informacji dotyczących projektu budynku gastronomiczno-noclegowego NG6 to zapraszamy do kontaktu.

Jak zamówić: tel: +48 728 855 090 e-mail: a.rzepus.arch@onet.com.pl

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej. Akceptuję