Budynek gastronomiczno-noclegowy NG3

PARTER 570,60 m2

1. Sala konsumpcyjna 350,45 m2
2. Szatnia + przedsionek 22,56 m2
3. Korytarz 7,92 m2
4. WC dla niepełnosprawnych 4,23 m2
5. WC damskie + przedsionek 8,56 m2
6. WC męskie + przedsionek 8.51 m2
7. Korytarz 25.43 m2
8. Pokój socjalny dla obsł. Kuchni 9,08 m2
9. WC + natrysk 5,13 m2
10. Magazyn urządzeń chłodniczych 2,91 m2
11. Magazyn warzyw 4,85 m2
12. Magazyn produktów suchych 4,01 m2
13. Magazyn napojów3,30 m2
14. Magazyn zasobów 3,25 m2
15. Obróbka warzyw i jaj 5,26 m2
16 . Kuchnia 36,47 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 16,44 m2
18. Zmywalnia naczyń kuchennych 6,48 m2
19. Chłodnia wyrobów gotowych 2,99 m2
20 .Chłodnia wyrobów gotowych 2,95 m2
21. Kotłownia 13,28 m2
22. Klatka schodowa 19,58 m2
23. Pomieszczenie porządkowe 3,30 m2

PODDASZE : 235,10 m2

1. Klatka schodowa 18,61 m2
2. Pomieszczenie porządkowe 3,12 m2
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m2
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m2
7. Łazienka 3,02 m2
8. Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka 3,02 m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC 3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka 3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby 17,32 m2
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2



Projekt budynku gastronomiczno-noclegowego NG3. Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony.

Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: Część jednokondygnacyjna nad parterem - płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do pasa dolnego kratownicy żelbetowe. Cześć dwukondygnacyjna nad parterem - żelbetowe
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa
Wentylacja mechaniczna: nawiewno-wywiewna w kuchni z zapleczem, nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła w restauracji, wywiewna w pom. WC na parterze, grawitacyjna wspomagana wentylatorami EDM w łazienkach przy pokojach.
Program użytkowy parteru: Sala konsumpcyjna na 200os.,szatnia, zaplecze sanitarne damskie i męskie, kuchnia z zapleczem gastronomicznym i socjalnym, kotłownia, pom. techniczne.
Program użytkowy poddasza: trzy pokoje trzyosobowe z łazienkami, dwa pokoje dwuosobowe z łazienkami, pokój socjalny z WC, biuro, pom. techniczne, magazyn na zasoby.

Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m²
Kubatura: 5235.90 m³
Szerokość działki: 33.65 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 47
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ilość pokoi: 5
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 11.32 m
Rodzaj ogrzewania: GAZOWE
Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok)

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych
- przedmiar robót budowlanych
- projekt technologiczny zaplecza kuchennego
- zestawienie prefabrykowanej więźby dachowej

Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem projektu lub uzyskaniem szczegółowych informacji dotyczących projektu budynku gastronomiczno-noclegowego NG3 to zapraszamy do kontaktu.

Jak zamówić: tel: +48 728 855 090 e-mail: a.rzepus.arch@onet.com.pl

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka. Dowiedz się więcej na ten temat. Zamknij